UngInvest AIB i Drammen er den eldste og største av UngInvest-avdelingene. Vi holder til i spennende og flotte omgivelser ved Drammensfjorden med egen brygge og bane til sandvolleyball. Lokalene er trivelige og har romslige verksteder og felles kantine for ungdommer og medarbeidere.

I kantina, som er et sosialt samlingssted for alle på huset, får vi anledning til å nyte dagens lunsj tilberedt av et kantineteam med stolte ungdommer i spissen. Nøsted- hallen, som er et velkjent utover Drammens grenser, er vår nærmeste nabo, og som vi benytter som en del av opplæringen.

Vi har ca. 20 dyktige medarbeidere som består av instruktører, lærere, rådgivere og merkantile.. I nabolokalene finnes det flere småbedrifter. Området er i rivende utvikling og ny marina er under opparbeidelse rett utenfor opplæringslokalene våre.

Som alle UngInvest-avdelingene har vi fortløpende inntak gjennom hele skoleåret - så lenge det er plass. Vi er opptatt av å skape et arbeidsmiljø, hvor ungdommer og medarbeidere både trives og lærer noe hver dag.