Mediaverksted

http://twitter.com/buskerudfoldfylke https://www.facebook.com/buskerudfylkeskommune http://plus.google.com

Har du lyst til å jobbe kreativt med digitale verktøy?
Bor den en fotograf, eller kanskje en journalist eller forfatter i deg.
Da er mediakurset kanskje noe for deg.

Innhold på kurset:
På verkstedet jobber vi med ulike sjangere innenfor mediefaget.
Hos oss kan du jobbe kreativt med foto/billedbehandling, film/videoredigering, animasjoner, reklame, journalistikk, presentasjonsverktøy og bruk av forskjellige sosiale medier. En av kursets oppgaver er å dokumentere alt det spennende som skjer på avdeling midtfylket gjennom film, bilder og tekst.

Læreplaner:

Kurset tar hovedsakelig utgangspunkt i læreplanen for vg1 medier og kommunikasjon.

Mål
Kurset satser mye på at deltakerne skal få lov til å være kreative, og få lov til å bruke, å utvikle sin egen kreativitet. Alle mennesker er kreative, og vi har lyst til at du skal få lov til å utvikle dine kreative evner, samt at du får lov til å finslipe de kunnskapene du har, og tilegne deg nye.
I dagens samfunn blir det å kunne beherske en pc stadig viktigere, og vi ønsker at du skal ha med deg de datakunnskaper som er nødvendig for å fungere i dagens og morgendagens samfunn. Derfor synes vi det er viktig at du også behersker grunnleggende datakunnskap. Dette dreier seg blant annet om bruk av tekstbehandling, regneark, finne informasjon på internett og lover og regler som gjelder for bruk av internett og it-utstyr.


Instruktører på verkstedet er:
Tommy Bråthen og Thor Backe


Publisert 6. mars 2013, oppdatert 7. oktober 2013.