Styrkevegg

 

UngInvest AIB avdeling Hallingdal er en nyoppstartet avdeling som ligger i Gol. Vi holder til i trivelige lokaler i gamle Gol barneskole, og flytter høsten 2019 inn i flotte, nyoppussede lokaler i Gamle Gol ungdomsskole. Vi kan ta imot 10-12/15 ungdommer på vår avdeling, og er opptatt av å ha et trygt og humørfylt miljø hvor alle trives med hverandre og de aktiviteter vi gjør. 

Vi er tre dyktige voksne læringskollegaer som holder kursene og avdelingen i drift i tett og godt samarbeid med Ål og Gol videregående skole som stiller med lærer- og instruktørressurser. Vi samarbeider også tett med lokale bedrifter i Hallingdal hvor det er muligheter for hospitering/utplassering som en del av din opplæring. 

VI holder kurs i Helse- og oppvekstfag, byggfag og salg- og service/samferdsel. Dette er linjer vi ser gir arbeidsmuligheter i Hallingdal, og andre steder. Samtidig er vi fleksible på valg av linjefag ut fra dine ønsker og behov, da vi ønsker du skal oppleve mestring og finne dine interesser og styrker. Hver torsdag har vi tilgang til den nye idrettsarenaen i Gol hvor vi har fokus på fysisk aktivitet, lek og relasjonsbygging i basishallen. Dette er et populært tilbud blant ungdommene hos oss. 

Som de andre avdelingene har vi inntak hele året. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Velkommen til oss!